Investiţii: proprietăţile imobiliare de lux sunt din ce în ce mai rentabile

În contextul în care criza economică să adânceşte, tot mai multe persoane caută o modalitate sigură de a-şi investi banii. Este evident că una dintre cele mai sigure modalităţi de investire a mijloacelor financiare o reprezintă imobilele de lux, fie din străinătate, fie autohtone.

Unul dintre motive poate fi chiar incertitudinea, din ce în ce mai aprofundată, în piaţa bursieră şi în sectorul bancar. Însă, acesta este numai unul dintre motivele pentru care tot mai mulţi oameni se decid să achiziţioneze o proprietate imobiliară de lux. Tot mai mulţi oamenii doresc ca în schimbul banii plătiţi să profite de un confort pe măsură.

Imobilele de lux îi tentează pe cumpărători nu numai prin locaţii atrăgătoare, ci şi prin dotările şi facilităţile propriu-zise. Piscina, SPA, jacuzzi sau sauna chiar în imobil, nu mai sunt excepţii. Se caută tot mai mult proprietăţi imobiliare în împrejurimile cărora se găsesc cluburi de golf, terenuri de tenis şi alte facilităţi de sport.

Aspectul financiar al achiziţie unui imobil de lux este un factor foarte important. Chiar dacă costurile iniţiale sunt mai mari decât în cazul unui imobil normal, pentru o serie întreagă de imobile de lux din străinătate se oferă posibilitatea din ce în ce mai preferată a închirierii ulterioare. Venitul garantat din închiriere este de obicei în jur de 5% - 8% net din preţul de achiziţie. Aceste sume sunt raportate după deducerea cheltuielilor de exploatare şi a renumeraţiei societăţii de administrare. În plus, profiturile sunt majorate cu rata anuală a inflaţiei sau cu indicele preţurilor de consum din ţara în cauză, care corespunde aproximativ inflaţiei anuale.

Cum să alegeţi o proprietate de lux din străinătate, potrivit pretenţiilor dumneavoastră?

Compania Rellox este unica agenţie imobiliară din România care se concentrează asupra vânzării de imobile din străinătate. Veţi găsi în oferta noastră sute de case, vile şi apartamente de lux. În prezent, interesul cel mai mare se orientează către proprietăţile imobiliare din Alpi, în special din Austria şi Elveţia, dar şi către cele din Alpii Savoiei din Franţa. Pe lângă destinaţiile alpine, proprietăţile de lux de pe Coasta de Azur, din Toscana şi de pe Insula Mallorca îşi au locul lor de frunte printre cumpărători.

În ceea ce priveşte destinaţiile de peste ocean, interesul este concentrat asupra Insulelor Caraibe şi Mauritius, însă creşte şi interesul pentru imobilele din Statele Unite ale Americii. Pe lângă oraşele mari, cum ar fi New York şi Los Angeles, Florida îşi are locul ei de top.

Puteţi profita de serviciile companiei Rellox pentru a achiziţiona un imobil de lux în străinătate, acest lucru oferindu-vă o serie de avantaje incontestabile. Rellox vă oferă o gamă complexă de servicii, inclusiv pregătirea contractului de vânzare-cumpărare şi traducerea lui în limba română. În plus, perfectarea tranzacţiei prin intermediul companiei noastre nu este mai scumpă decât prin intermediul unei agenţii imobiliare externe. Pe lângă acestea, cumpărătorul are la dispoziţie o persoană de contact chiar în România.

Un avantaj incontestabil este şi faptul că vă putem oferi o gamă mult mai mare de locaţii şi regiuni, diferit de agenţiile imobiliare autohtone a căror activitate se concentrează numai asupra unei anumite zone. În baza informaţiilor primite de la dvs. suntem în măsură să vă pregătim cele mai avantajoase oferte de investiţii pentru diferite locaţii.

Nu ezitaţi să apelaţi la noi dacă v-aţi decis să achiziţionaţi o proprietate imobiliară de lux în străinătate. Vom fi bucuroşi să vă răspundem la eventualele întrebări.

» Imobile de lux din oferta companiei imobiliare Rellox.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: