Pe urmele lui Hermann Maier: în Flachau învățați să schiați de la cei mai buni

Vă petreceți vacanța pe Flachau domeniul schiabil Ski Amadé și căutați pe cineva care să vă învețe copiii să schieze sau să se dea cu snowboard-ul?

Apelați la profesioniști și luați-o pe urmele celui mai de succes schior din lume, profitând de serviciile instructorilor școlii de schi Hermann Maier. Această școală de schi este o afacere de familie și funcționează din 1987, când a fost fondată de tatăl lui Hermann. Acum este administrată de Hermann împreună cu fratele lui, Alex.

Vă puteți încredința în siguranță copiii în mâinile unor schiori special pregătiți, care îi vor învăța să schieze în mod jucăuș. Obiectivul este de preda copiilor entuziasmul pentru sporturile de iarnă și de a trezi în ei dragostea pentru schi, care să dureze toată viața.

Schiorii adulți o pot lua de la bun început, deprinzând tehnici și stiluri corecte și pot continua cu carving-ul corect sau cu schiatul în zăpadă adâncă. Instruirea se face în grupuri sau individual, existând și posibilitatea de a instrui o întreagă familie. Abordarea personală face ca deprinderile să fie dobândite extrem de rapid. Șoala de schi are și un centru propriu de închiriere a echipamentelor.

Schiorii revin bucuroși în Ski Amadé. Dacă acest domeniu schiabil va fermecat atât de mult încât doriți să reveniți cât mai des aici, atunci poate că investirea într-o proprietate imobiliară de aici ar fi o soluție perfectă. O oportunitate excepțională este oferită de noile apartamente de lux din Alpendorf, a căror construcție a început în octombrie 2019 și care ar trebui să fie finalizate în termen de doi ani.Pentru mai multe informații cu privire la acest resort sau la procesul de achiziționare a unui imobil în Austria vă rugăm să ne contactați.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: