Vara un vis, iarna o poveste - aşa este acest nou proiect din cel mai însorit loc al Austriei!

Număr de referinţă: MS19764
Ţară: Austria
Regiune: Alte regiuni
Oraş: Mariapfarr/Lungau
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 25.37 m2 - 114.15 m2
 
Preţ:
173.000 € - 483.500 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare!

Acest resort de apartamente se va construi în regiunea Lungau din landul Salzburg, mai concret în localitatea Mariapfarr, la altitudinea de 1 119 m şi la graniţa a trei landuri - Salzburg, Styria şi Carintia. Această localitate este cunoscută ca cel mai însorit loc din Austria. Iarna se găsesc în împrejurimi peste 300 km de pârtii, iar vara vă puteţi bucura de apa cristalină din lacurile de munte sau de traseele turistice, de ciclism sau de călărie.

Resortul este amplasat pe versantul sudic, cu vedere liberă şi în apropierea mai multor renumite staţiuni de schi din Austria (Fanningberg, Großeck-Speiereck, Katschberg-Ainek, Obertauern, Kreischberg), dar şi aproape de un teren de golf cu 18 găuri. Poate fi o excelentă locuinţă de vacanţă, cu venituri anuale interesant din închirierea asigurată de o companie profesionistă. Este vorba despre o investiţie sigură în mijlocul Alpilor austrieci, cu mare potenţial de apreciere.

Complexul atrage atenţia prin modul în care combină elementele tradiţionale cu cele moderne, integrându-se perfect în mediul înconjurător.

Resortul este compus din 41 de locuinţe exclusiviste. Încă din faza de proiect s-a luat în calcul ca spaţiile să fie mari, confortabile şi luminoase, utilizându-se materiale de înaltă calitate. Proprietarii apartamentelor vor avea la dispoziţie un garaj subteran şi o parcare în aer liber. Resortul oferă acces fără bariere la un centru de wellness cu saune, jacuzzi, piscină, masaje, medic și restaurant. Saunele sunt pe două etaje şi oferă privelişti minunate la peisajul montan din împrejurimi. Este un centru wellness modern, cu bistro, terasă, două piscine exterioare, medic şi specialişti în masaje şi cosmetică. Aici vă veţi putea încheia perfect o zi petrecută pre schiuri.

Nici partea gastronomică nu a fost uitată. Veţi ave aparte de specialităţi locale servite într-o atmosferă plăcută. Resortul promite experienţe culinare unice, fie că este vorba despre micul dejun servit pe terasă sau despre seara petrecută la un pahar de vin. Pe lângă acestea, puteţi comanda mâncare direct în apartament sau puteţi gusta produsele într-u magazin local de delicatese sau în beciul de vin istoric care datează din secolul 15.

Acest resort reuşeşte să facă o trecere armonioasă de la spaţiul locuit, prin gastronomie, la centrul de wellness. La alegerea furnizorilor şi produselor s-a pus un accent mare pe calitate şi design. Printre altele, s-au folosit produse de la Grohe, Villeroy & Boch, EWE sau Siemens.

Oferim spre vânzare 41 de apartamente echipate, cu mărimi de la 35 la 90 m2, cu grădină/terasă sau balcon. Veţi dispune de garaj subteran şi o parcare în aer liber, de boxe în subsol, spălătorie, magazie de schiuri şi de biciclete. Proprietarii resortului se vor putea bucura de întreaga infrastructură a complexului, care include: room service, restaurant, săli de conferinţă, magazin de delicatese, beci de vinuri şi centru wellness. Alegeţi-vă un apartament pe care îl veţi putea utiliza personal timp de 8 săptămâni pe an. 

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligaţia ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depăşească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceştia neavând nicio grijă în acest sens. Se presupune un profit impozitabil, după deducerea costurilor de exploatare, de până la 6 %.

Condiţia de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteţi vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială.

La cerere, vom fi bucuroşi să vă oferim mai multe informaţii despre condiţiile de închiriere şi de utilizare în scop personal.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: