Apartamente de la un dezvoltator experimentat, în Zugspitz Arena

Număr de referinţă: MR19794
Ţară: Austria
Regiune: Zugspitze
Oraş: Ehrwald
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 126.00 m2 - 177.00 m2
 
Preţ:
865.000 € - 1.200.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare!

Ne permitem să vă oferim acest nou proiect al unui dezvoltator experimentat, cu care colaborăm de mult timp. Acest proiect va fi construit în staţiunea de schi Zugspitzarena.

Amplasament

Proiectul este situat în cel mai mare sat din regiunea Ehrwald, la o altitudine de 1 004 m. Iarna vă veţi putea bucura de trei domenii schiabile – Ehrwalder Alm, Wetterstein şi gheţarul Zugspitze. Trăiţi experienţa de a schia la altitudinea de 2 750 m! Alte domenii schiabile, cum ar fi Lermoos, Biberwier, Berwang şi Garmisch-Partenkirchen sunt aproape şi uşor accesibile. Vă aşteaptă 150 km pârtii de schi şi 100 km de trasee pentru schi fond.

Pe de altă parte, vara, Ehrwald este un adevărat rai pentru drumeţii şi ciclism. Există aici trasee cu diferite grade de dificultate, deci fiecare are ce să-şi aleagă. Dacă vremea este nefavorabilă, puteţi încerca escalada pe un perete acoperit, potrivit chiar şi pentru începători. Iubitori de golf au la dispoziţie un teren cu vedere la maiestuosul Zugspitze.

Acest proiect de apartamente va fi construit într-o zonă centrală, dar liniştită, din Ehrwald. Construcţia va fi executată în stil tradiţional alpin, utilizându-se materiale naturale, ca lemnul şi piatra.

Apartamentele

Vor fi disponibile 9 apartamente, cu 2 - 4 dormitoare, în cabane independente şi 28 de apartamente cu 1 – 4 dormitoare, în clădirea centrală. Unele apartamente vor fi la mansardă. Fiecare apartament dispune de balcon şi de 2 -4 locuri de parcare în garajul subteran.

Interioarele apartamentelor vor vi dotate cu bucătării încorporate de calitate şi cu băi cu mobilier de design. Apartamentele vor fi echipate la nivel profesional şi cu stil şi vor fi pregătite spre predare astfel încât să vă bucuraţi de ele imediat sau să le puteţi închiria.

Complexul va dispune de recepţie, restaurant, terasă, fitness un centru wellness perfect dotat, cu piscină şi saună exterioară.

Utilizarea apartamentelor

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligaţia ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar 6 pe an, perioada de închiriere trebuind să depăşească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceştia neavând nicio grijă în acest sens. Condiţia de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteţi vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială. La cerere, vom fi bucuroşi să vă oferim mai multe informaţii despre condiţiile de închiriere şi de utilizare în scop personal.

Termene de construcţie

Construcţia proiectul a început deja şi se presupune că va fi finalizată în mai 2019.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

Foto: Jeroen Fortgens/Shutterstock.com, Yurii Andreichyn/ Shutterstock.com, Arthur Palmer/Shutterstock.com

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: