Apartamente de lux 5*, la doar câțiva pași de lacul din centrul orașului Zell am See

Număr de referinţă: AV20034
Ţară: Austria
Regiune: Kaprun/Zell am See
Oraş: Zell am See
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 21.32 m2 - 174.09 m2
 
Preţ:
149.900 € - 1.559.900 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Acest resort de 5 * este situat în mijlocul vieții pulsante din orașul Zell am See din Salzburg și totuși respiră o atmosferă liniștită. Este la doar câțiva pași de lac și de telecabina cityXpress, de magazine și restaurante. Apartamentele minunate, precum și zonele comune ale resortului impresionează prin decorul modern, cu detalii în stil alpin de bun gust. Toate acestea sunt completate de serviciile hoteliere de calitate, care vă vor ridica sejururile petrecute aici la un nivel cu totul nou.


Avantajele resortului:

 • Investiție sigură cu bonus sub forma unei vacanțe plăcute
 • Resort de 5 * în centrul orașului Zell am See
 • Venituri minime garantate din închiriere pentru primii doi ani
 • Se poate ajunge pe jos de telecabina CityXpress
 • Aproape de magazine, restaurante și servicii
 • Unele apartamente oferă vedere la lac
 • Sistem complet de administrare și închiriere ulterioară.
 • Serviciile renumitei companii de administrare 
 • Resort atractiv tot anul
 • Lac, munți, ghețar = 100% distracție
 • Dotări complete ale apartamentelor
 • Restaurant, bar, lobby, recepție, fitness
 • Wellness cu piscină și 2 saune
 • Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare

Paradisul vacanțelor Zell am See - Kaprun

2 orașe, 1 zonă de recreere. Orașele Zell am See și Kaprun sunt la aproximativ 8 km distanță. În timp ce Zell am See este dominat de magnificul lac Zell, Kaprun se remarcă pe versantul abrupt al Hohe Tauern, cu ghețarul Kitzsteinhorn, care se ridică la altitudinea de 3 203 m și care este singurul munte din Salzburg care depășește 3 000 de metri. Vă puteți bucura de schi aici din octombrie până la începutul verii. Lac - munți -ghețar Nu există altă regiune care să ofere această combinație unică! Aici, vă puteți bucura 100% de sezonul de vară și de iarnă.

Regiunea este parte a celui mai vechi parc natural din Austria – Hohe Tauern - o zonă diversă, plină de natură neatinsă, ce se desfășoară pe o suprafață de peste 1800 km2, cu cel mai înalt munte din Austria - Grossglockner.

Regiunea este ideală pentru sportivi dar și pentru familii cu copii. Nenumărate trasee de drumeții și ciclism, terenuri de golf cu 18 găuri, pârtii îngrijite fantastic de toate dificultățile, inclusiv schiatul pe ghețari, snow park-uri și centrul SPA Tauern de primă clasă, toate sunt ușor accesibile.


Apartamentele se vând sub formă de proprietate privată

Proiectul include un total de 56 de camere de hotel și apartamente confortabile. La planificarea proiectului, accentul s-a pus pe lux şi confortul dvs. și al oaspeților dvs.

În interior și exterior vor fi utilizate materiale de calitate, fațada casei fiind decorată cu piatră naturală și lemn. Proiectul va fi construit în stil tipic alpin. 

Apartamentele  vor fi predate proprietarilor complet echipate și mobilate, astfel încât să poate fi închiriate și utilizate imediat.


Pe jos până la telecabina cityXpress

Doriți să vă petreceți ziua făcând sport? Încălțați-vă clăparii chiar în resort și duceți-vă pe jos până la telecabina cityXpress, care este poarta către paradisul schiului și al drumețiilor. Aceasta este la doar 7 minute de aici (600 m) Datorită noii conexiuni cu telecabina, din Zell am See puteți ajunge la Viehhofen și, în viitor, poate direct până la renumita stațiune Saalbach.


Relaxare, liniște și intimitate

După o zi activă de schi sau ciclism, bucurați-vă de relaxare perfectă în zona de wellness cu 2 saune, care face parte și din resort. Și dacă nu v-a ajuns, antrenați-vă corpul în sala de fitness. Aveți la dispoziție recepție cu lobby spațios. Desigur, există o mulțime de locuri de parcare în garaj și în aer liber și un magazie pentru echipament de schi. Vă puteți încheia ziua în bar sau restaurant. 


Investiție atractivă

Conform planului de urbanism, apartamentele se vând ca proprietate privată și, conform planului de urbanism, sunt destinate pentru utilizare în scop personal în combinație cu închiriere ulterioară. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depășească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceștia neavând nicio grijă în acest sens. Veniturile estimat din închiriere sunt de aproximativ 2,5% în primul an și 3,45% în al doilea an, în timp ce venitul minim garantat este de 2% în primul an și de 3% în al doilea an, din valoarea totală a investiției.

Condiția de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteți vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială. La cerere, vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații despre condițiile de închiriere și de utilizare în scop personal.


Termen de construcție

Construcția proiectului ar trebui să înceapă în aprilie 2021. Se presupune că proiectului va fi finalizat în 2022.

Proiectul este construit de un dezvoltator renumit, cu o tradiție de mulți ani pe piața austriacă, care a realizat deja cu succes mai multe proiecte. Acest lucru reprezintă pentru investitori o garanție a calității și banilor plasați în siguranță.


Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea locului de în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: