Kaprun / Zell am See

Este una dintre cele mai preferate regiuni de schi din Austria, aşezată într-un cadru natural feeric, între lacul de la poalele muntelui Schmittenhöhe şi orăşelul Kaprun, sub gheţarul Kitzsteinhorn, purtând denumirea oficială de Europa Sportregion.

O ofertă mai mult decât bogată cu unt total de 132 km de pârtii de schi, în trei staţiuni care se completează reciproc Kitzsteinhorn, Maiskogel şi Schmittenhöhe, deasupra centrelor principale Kaprun şi Zell am See.

În urmă cu câţiva ani au fost construite telefericele Gletscherjet I şi II care asigură un transport rapid, confortabil şi sigur către gheţar la Alpine Center.

Altitudinea staţiei superioare a telefericului, 3.029 m, asigură zăpadă naturală de calitate nu numai în sezonul clasic de schi, dar chiar şi în lunile „caniculare”.

Chiar deasupra de Zell am See se întinde arealul de schi de pe muntele Schmittenhöhe, care oferă 77 km de pârtii de schi bine întreţinute, cu toate gradele de dificultate, dar care sunt căutate în principal pentru schiul sportiv datorită concentraţiei mari de pârtii dificile negre, în frunte cu celebra Trassabfahrt cu lungimea de 4 km şi cu o diferenţă de nivel de 900 m.

Primul areal de schi din Austria, unde sezonul de schi nu se termină niciodată, exploatat pe gheţarul Kitzsteinhorn, oferă 40 km de pârti în general de dificultate medie şi uşoare. Arealul mai mic Maiskogel din Kaprun, cu 15 km de pârtii, este destinat în principal rând pentru începători şi pentru familiile cu copii mici. Freerider-ii pot schia în teren liber în zona Langwied. Snowboardiştii au la dispoziţie o ofertă bogată, care în acest an se va extinde substanţial cu funpark-ul de la Kitzsteinhorn şi cu snowpark-ul cu halfpipe de la Schmittenhöhe.

Până la 200 km de pârtii pentru iubitorii schiului clasic. O reţea densă de ski-busuri care funcţionează foarte bine, inclus preţul skipas-ului. Orăşelul pitoresc Maishofen, aflat la o distanţă de numai 4 km de Zell am See, oferă o atmosferă romantică, linişte şi în principal, comparativ cu cazarea din Zell am See sau Kaprunu, şi preţuri mai avantajoase. Mulţumită liniilor periodice de ski-bus Maishofen este unit nu numai cu Zell am See, dar şi cu apropiatul areal de schi Saalbach – Hinterglemm, putându-se folosi skipas-ul comun.

O ofertă neîntâlnită de agrement apré ski şi de relaxare, în frunte cu centrele wellness Optimum din Kaprunu şi Freizeitzentrum din Zell am See (piscine, saune, băi de aburi, masaje), cu sala de sport acoperită din Zell am See (patinoar, hochei pe gheaţă, curling), apoi patinaj pe lac, tenis şi squash în sală, manejuri, bowling, zboruri de agrement, paragliding în tandem, snowrafting şi snowtubing, săniuş nocturn, plimbări cu rachete de zăpadă, ture în cheile de gheţar sau înnoptări în iglu.

Eleganţa, romantica, şarmul şi atmosfera de băi sau cuplurile de îndrăgostiţi care ocupă permanent băncile promenadei Esplanade de pe malul lacului, sunt caracteristice staţiunii Zell am See.

Oferta de imobile din regiunea Kaprun/Zell am See.

Kaprun / Zell am See

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: