NOUTATE: Un nou resort de 4* în centrul stațiunii Zell am See

Nu pierdeți din vedere acest resort excelent dotat, aflat în centrul celebrei stațiuni Zell am See, care este nou în oferta noastră. Cele mai bune apartamente nu-i vor aștepta prea mult pe noii proprietari.

Acest proiect va fi construit de un dezvoltator renumit, care a construit în Austria multe proiecte similare. Autorizația de construcție a fost deja primită și se presupune că proiectul va fi finalizat în decembrie, anul acesta.

Regiunea Zell am See/Kaprun este în vizorul investitorilor

Populara regiune Zell am See/Kaprun atrage atenți la tot mai mulți investitori. Este planificată construcția unor noi mijloace de transport pe cablu până pe ghețar și legarea acestuia cu stațiunea Saalbach/Hinterglemm. Va fi ceva grandios.

În decembrie 2019 va fi finalizat mult așteptatul proiect K-onnection, cere unește centrul Kaprun-ului cu zona de schi de pe ghețar Kitzsteinhorn. Prima fază a construcției, din Kaprun la Maiskogel, a fost deschisă anul trecut.

Până în 2023, regiunea Zell am See/Kaprun va face parte din cel mai mare domeniu schiabil unit din Austria. Prin unirea cu Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn veți avea la dispoziție 400 km de pârtii. În Viehhofen a început încă de anul trecut construcția unei noi telegondole la Schmittenhöhe. A doua fază va consta din prelungirea de la Winkel până la Viehhofen. Deschiderea legăturii directe cu Glemmtalem este planificată pentru iarna 2019/2020.

Aceste schimbări planificate vor întări poziția stațiunii Zell am See/Kaprun ca destinație de TOP în Alpi. Pentru turiști și investitori. Dezvoltatorii reacționează la creșterea cererii de imobile în această zonă și promit valorizări interesante. Veniturile din închirierea apartamentelor sunt în jur de 4 % din prețul de achiziție al imobilului, după deducerea costurilor de întreținere și înainte de impozitare.

O nouă reședință de 4* în centrul stațiunii Zell am See

Chiar în centrul stațiunii Zell am See se construiește un nou complex de apartamente de 4*, a cărui finalizare este planificată pentru decembrie 2019. Conform planului de urbanism, apartamentele se vând ca proprietate privată, în combinație de utilizare în scop personal cu închiriere ulterioară.

Proiectul cuprinde 28 de apartamente complet echipate, cu locuri de parcare, centru wellness cu piscină încălzită, saună, sală de fitness, restaurant și bar aprés ski. Prețurile încep de la 322 000 EUR. Bineînțeles că și acest complex va dispune de servicii complete de administrare și închiriere, astfel încât investitorii să nu aibă nicio grijă. Oferim aceste imobile direct de la dezvoltator, deci cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare! Vă rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe informați.

Zell am See/Kaprun

Nu există schior care să nu fi auzit de această zonă Zell am See/Kaprun. Această zonă și-a căpătat renumele datorită combinației perfecte a sezonului de iarnă cu cel de vară, prin serviciile ireproșabile și prin oferta bogată de activități.

Ghețarul Kitzsteinhorn, pe care se poate schia din octombrie până vara, lacul idilic Zeller See, domeniile schiabile Schmittenhöheși Maiskogel, cea mai mare funslope din lume, traseele de altitudine pentru schi fond, de drumeție și ciclism, platforma de belvedere Top of Salzburg, cinematograful Cinema 3000 și multe altele, atrag tot mai mulți turiști.

Conform site-ului Land Salzburg, numărul de nopți de cazare a crescut în 2018 cu 5,7 %. Regiunea atrage la multe evenimente în toate anotimpurile.Atracții selectate pentru sezonul de iarnă 2018/2019

Uitați-vă la selecția celor mai interesante oferte imobiliare din Zell am See/ Kaprunu.

Foto: Yuriy Biryukov/Shutterstock, Nikolpetr/Shutterstock, Nataliia Sokolovskaia/Shuttestock

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: