Proiect rezidenţial

Număr de referinţă: GI8144
Ţară: Austria
Regiune: Gastein
Oraş: Bad Gastein
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 70.00 m2 - 135.00 m2
 
Preţ:
429.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Proiect nou de apartamente, cu poziţionare excepţională în renumita staţiune Bad Gastein.
Apartamentele sunt destinate închirierii ulterioare, societatea fiică a dezvoltatorului asigurând service complet, cu administrarea obiectivului şi închirierea ulterioară.

Obiectivul cu un total de 26 de apartamente se află în apropierea pârtiilor de schi şi a telegondolei principale. La o distanţă ce poate fi parcursă pe jos se găsesc terenuri de tenis, magazine şi restaurante. Centrul şi terenul de golf sunt la o distanţă ce poate fi parcursă în cca. 5 minute. Obiectivul este amplasat chiar lângă o cascadă, oferind o privelişte minunată către vale şi către Bad Gastein. La parter se află recepţia şi restaurantul cu terasă.
Apartamentele se vând inclusiv cu dotările şi mobilierul de calitate. Fiecare apartament dispune de beci şi de loc de parcare. Având în vedere utilizarea ulterioară comercială a apartamentului, cumpărătorul nu plăteşte TVA din preţul de achiziţie. Bad Gastein este o staţiune de schi renumită, care oferă pârtii de schi de calitate şi dotări moderne de transport pe cablu. În acelaşi timp este vorba despre un centrul balnear apreciat, vara fiind căutat şi pentru terenul de golf aflat chiar în Bad Gastein.

 

La preţul de achiziţie se calculează în plus numai impozitele stabilite de lege (impozitul pe veniturile din transferul dreptului de proprietate imobiliară şi taxa de înregistrare a imobilului în cadastrul imobiliar) şi renumeraţia notarului. Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: