Ski Arlberg: Apartamente de lux la altitudinea de 1495 m

Număr de referinţă: SM19985
Ţară: Austria
Regiune: Arlberg
Oraş: Nesslegg
Tip de imobil: Imobil de lux
Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 44.80 m2 - 151.50 m2
 
Preţ:
693.600 € - 2.545.200 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare

Resortul se află la altitudinea de 1495 de metri, pe o pantă însorită în partea de sud-est a satului de munte Nesslegg. Acest sat este foarte apropoape de  prestigioasele stațiuni de iarnă Lech, Zürs și Warth, care, grație unei medii de 11 metri de zăpadă pe an, sunt descrise ca stațiunile cele mai bogate în zăpadă din Alpi. 


Avantajele resortului

 • Aproape de domeniul schiabil Ski Arlberg
 • Garanția zăpezii – o medie de 11 metri de zăpadă naturală pe an
 • Flexibilitate a utilizării în scopuri personale – apartamente cu posibilitatea de utilizare în scopuri personale timp de până la 6 sau 8 săptămâni sau apartamente fără impunere a închirierii, putând fi utilizate nelimitat în scop personal
 • Venituri de până la 7 % pe an din prețul de achiziție al apartamentului fără TVA și fără costuri suplimentare, după deducerea costurilor de funcționare și înainte de impozitare.
 • Fără griji pentru proprietari. – se asigură un sistem de administrare și închiriere ulterioară
 • Dotări complete ale apartamentelor - posibilitatea de a alege dintre 3 pachete exclusiviste de mobilier
 • Aproape de lacul Körbersee, cel mai frumos loc din Austria
 • Acces excelent – apartamentul dvs. este ușor accesibil cu mașina și autobuzul pe tot parcursul anului.
 • Garaj subteran
 • Varietate – posibilitatea organizării de evenimente și seminare la o altitudine de 1495 m, în sala de conferințe și de dans sub marca DoubleTree by Hilton.

Ski Arlberg

Stațiune de iarnă prestigioasă și probabil cea mai renumită zonă de schi din Austria - Ski Arlberg - se află lângă resort. Se află într Tirol și Vorarlberg și din 2017 este cea mai mare zonă de schi interconectată din Austria. Zona, cunoscută drept „leagănul schiului alpin și al sporturilor de iarnă”, a câștigat mai multe titluri în ultimii ani. Printre altele, în 2017, titlul de „Cea mai bună zonă de schi din lume“.

Din noiembrie până în aprilie, Arlberg este un magnet pentru sute de mii de pasionați de sporturi de iarnă, dar și pentru tot mai mulți oameni care caută liniște și confort. Oferă 305 km de pârtii interconectate perfect întreținute, 200 km de pârtii pentru free-ride, 88 de telescaune și telecabine ultramoderne, 40 km de trasee de drumeții de iarnă, 27 km de trasee de schi fond, patinoare, pârtii de săniuș și multe altele.


Legături planificate pentru telecabină

Există o stație de autobuz de schi chiar în fața resortului, de unde puteți ajunge cu ușurință la zona de schi. Proprietarul resortului discută acum posibilitatea construirii unei telecabine care să ducă direct din resort la zona de schi. Dacă se eliberează toate autorizațiile necesare, el ar dori să construiască telecabina până la finalizarea resortului.


Nesslegg

Nesslegg a fost întotdeauna un refugiu popular în rândul iubitorilor de natură, al turiștilor și drumeților. Aerul este uimitor de curat, natura neatinsă, iar iarna este mai multă zăpadă decât oriunde în Europa. Și totuși, platoul este inundat de soare pe tot parcursul anului. Nu este de mirare că acest loc, în special lacul Körbersee de aici, a fost declarat în 2017 drept cel mai frumos loc din Austria. Zona este o rezervație naturală și atrage prin frumusețe naturală excepțională, atât vara cât și iarna. Piscurile munților se ridică spre cer până la o înălțime de aproximativ 2500 de metri.


Apartamentele se vând sub formă de proprietate privată

Resortul se remarcă prin combinația de bun gust dintre elementele moderne și cele tradiționale. Include 133 de camere confortabile de hotel și 50 de apartamente moderne mobilate luxos. Locația uimitoare a resortului, în satul Nesslegg, oferă priveliști minunate asupra celor mai înalți munți din pădurea Bregenz: Widderstein, Braunarlspitze, Mohnenfluh, Juppenstpitze și Hochkünzelspitze. Deși apartamentele sunt construite într-o zonă alpină, acestea sunt ușor accesibile pe tot parcursul anului.


Dotări complete ale apartamentelor

Apartamentele sunt construite utilizându-se materiale de calitate superioară. Sunt complet mobilate și includ o bucătărie cu sufragerie și electrocasnice moderne, băi spațioase cu încălzire prin pardoseală și duș cu efect de ploaie, cameră de zi cu zonă de relaxare confortabilă, dormitoare spațioase și terase. Apartamentele sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni. Se poate alege din 3 stiluri de dotări.

Proprietarul poate achiziționa și un loc de parcare subteran. Este disponibilă și o parcare în aer liber, fără locuri alocate anumitor apartamente.


Facilități excepționale ale resortului

Resortul include o serie de servicii pe care dvs. și oaspeții dvs. le veți aprecia în timpul sejururilor. Include 2 restaurante, centru SPA și wellness spațios, fitness, recepție, hol spațios cu șemineu, bar și lounge, schimb valutar, bancomat, magazin, magazie pentru echipament de schi, depozit de bagaje monitorizat, centru propriu de închiriere schiuri și sală de conferințe multifuncțională în hotel, sub marca DoubleTree by Hilton. 


Investiție atractivă

În calitate de proprietar, apartamentele vă oferă posibilitatea de a vă bucura de o vacanță într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Alpi - în paradisul sporturilor de iarnă din Lech / Zürs / Warth / Schröcken am Arlberg, în timp ce obțineți venituri din închiriere investiției dvs. În plus, proprietarii au posibilitatea de a utiliza toate serviciile și facilitățile din resort. Este important ca investiția să fie configurată astfel încât proprietarul să aibă un minim griji cu privire la aceasta. Există un operatorul profesional care administrează resortul și care se ocupă de toate în absența dvs. În cadrul complexului există 3 opțiuni pentru utilizarea imobilului:

 1. Modelul de investiție - venituri de până 7 % pe an, cu 6 săptămâni pe an de utilizare în scopuri personale
 2. Ferienwohnung - închiriere impusă pentru o perioadă de 20 de ani, cu posibilitatea utilizării proprii parțiale; din anul 21 posibilitatea utilizării înscop personal fără a mai fi nevoie de o închiriere ulterioară
 3. Zweitwohnsitz - fără a se impune închirierea ulterioară

Termen de construcție

Construcția a început în 2019 și se presupune că va fi finalizată cel târziu la sfârșitul anului 2022.


Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: