Stubaital

Stubaital, una dintre cele mai renumite şi mai apreciate staţiuni austriece, se află la cca. 10 km sud de Innsbruck, iar la marginea ei se întinde impunătorul Stubaier Gletscher (Ghețarul Stubai) cu condiţii excelente de zăpadă din octombrie până în iunie. Se găsesc aici 4 staţiuni de schi cu 150 km de pârtii şi pitoreştile sate tiroleze Schönberg, Mieders, Telfes, Fulpmes şi Neustift. Skipas-ul ( Stubaier Super-Skipass ) este valabil în toate cele 4 staţiuni. În plus, în preţ este inclusă şi intrarea în piscinele acoperite din Neustift şi din Fulpmes.

Arealul de schi Schlick 2000 se întinde deasupra orăşelelor Fulpmes şi Telfes, oferind pârtii cu diferite grade de dificultate, aprés ski în zece cabane şi orăşelul copiilor Ronny. Arealul Elfer, aşezat deasupra orăşelelor Neustift şi Milders, oferă pârtii atrăgător de dificile, cu coborâre în vale prin pădure, două pârtii de sanie de 8 km şi Clubul pentru copii Mickey Mouse.

Cunoscătorii vor aprecia pârtia neamenajată de coborâre Wilde Grub´n de pe gheţar până la staţia inferioară a gondolei, pârtia de carving sau restaurantul Jochdohle aflat la cea mai mare altitudine din Austria (3150 m). Pasionații de viaţă nocturnă au la dispoziţie în Neustift un număr mare de cârciumioare, baruri, aprés ski şi discoteci. Mai multe informaţii referitoare la această regiune la www.stubai.at şi www.stubaier-gletscher.com.

Oferta de imobile din regiunea Stubaital.

StubaitalStubaital

StubaitalStubaital

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: