Un nou proiect de 4* în celebrul Zell am See

Număr de referinţă: EI19465
Ţară: Austria
Regiune: Kaprun/Zell am See
Oraş: Zell am See
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 121.00 m2 - 153.50 m2
 
Preţ:
1.051.900 € - 1.291.900 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Vă prezentăm un nou proiect de 4* într-un renumit resort turistic - în Zell am See!

Apartamente de lux, în stil alpin, situate în mijlocul unui adevărat rai pentru petrecerea vacanţelor, Zell am See – Kaprun. O destinaţie de vis pentru schiori, care cu siguranță se vor bucura de vecinătatea gheţarului Kitzsteinhorn, adică de zăpada din belşug, dar şi pentru iubitori sporturilor de vară – ciclism, drumeţii, golf.

Această ofertă este o oportunitate de investiţie excelentă deoarece se adresează tuturor categoriilor de posibili clienţi. Apartamentele sunt destinate pentru uzul personal în combinaţie cu închirierea ulterioară. În cazul în care nu veţi dori să utilizaţi apartamentul în scop personal, îl puteţi închiria prin intermediul unor agenţii specializate, încasând venituri importante din chirie.

De ce să investiţi în proprietăţi imobiliare din Austria? Există mai multe motive:

    Austria este o ţară cu stabilitate economică şi politică.

    Piaţa imobiliară prezintă este în continuă creştere, fără fluctuaţii extreme.

    Nu se construiesc proiecte în masă, ci se încearcă păstrarea unui echilibru între cerere şi ofertă.

    Toate plăţile se efectuează prin conturi de garanţie ale notarilor.

    În Austria nu există impozit pe cadou, impozit pe moştenire şi nici impozit pe avere.

Acest complex va fi construit în apropierea staţiei de îmbarcare a telefericului Schmittenhohe din Schuttdorf, la cca. 2,5 km de centrul staţiunii Zell am See.

Se poate spune că mottoul acestui complex este "lux, confort şi atmosferă". Faţada va fi finisată în stil alpin, în armonie cu natura, folosindu-se lemn, sticlă şi piatră.

Resortul este distribuit pe patru nivele, parter plus alte trei etaje. Aveţi la dispoziţie 36 de apartamente cu unul sau patru dormitoare. Fiecare apartament dispune de balcon sau terasă.

Apartamentele vor fi dotate cu pardoseli flotante, încălzire în pardosea, echipamente sanitare de design şi bucătării complet echipate cu aparatură încorporată. Toate apartamentele vor fi complet mobilate şi echipate cu toate cele necesare, de la canapele până la linguriţe de cafea. Nu vor lipsi televizoarele LED şi conexiunea WiFi. Viitorii proprietari îşi vor putea alege culorile şi materialele pachetelor de mobilier oferite.

La intrarea în complex vă întâmpină un hol confortabil cu recepţie. La sud de acest hol vă puteţi relaxa pe o terasă mare şi confortabilă. Înspre vest faţă de intrare este o sală de mese şi un bar cochet, unde vă puteţi bea cafeaua sau puteţi lua o gustare. Această sală de mese dispune şi de terasă.

Atât vara cât şi iarna aveţi la dispoziţie o piscină exterioară încălzită. Pe terasa însorită din jurul acestei piscine sunt şezlonguri. Pentru ca relaxarea să fie perfectă, puteţi folosi centrul wellness cu saună finlandeză, cabină cu infraroşu şi cameră de relaxare. Din centrul wellness se iese direct pe terasa cu piscină. Cine doreşte să se relaxeze în mod activ are la dispoziţie o sală de forţă.

Schiurile şi clăparii vi le puteţi păstra într-o magazie specială, încălzită.

Complexul dispune de un garaj subteran cu 45 de locuri de parcare. Din garaj se ajunge la celelalte etaje ale complexului pe scări sau cu liftul.

Zell am See/Kaprun

Oraşul Zell am See se întinde în jurul lacului idilic Zeller See, fiind înconjurat de munţi înalţi şi de gheţarul Kitzsteinhorn. Nu există altă regiune care să ofere această combinaţie unică! Zell am See este renumit pentru centrul istoric, numărul mare de magazine, restaurantele cu renume şi garanţia stratului de zăpadă de pe gheţarul Kitzsteinhorn, unde se poate schiat tot anul. Nu s-au omis nici facilităţile de realxare. În acest scop, puteţi folosi centru wellness „Tauern Spa".

În regiunea Zell am See/Kaprun şi Saalbach-Hinterglemm aveţi la dispoziţie două terenuri de golf cu 18 găuri. Dar în numai 30 de minute de mers cu maşina ajungeţi la alte 5 terenuri de golf.

Vă interesează această ofertă? Nu ezitaţi să ne contactaţi dacă doriţi informaţii suplimentare sau să vizitaţi imobilul în Austria. 

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: