Zillertal / Hintertux

Regiunea Zillertal cuprinde două centre mari de schi din Alpii Zillertal, la nord de Innsbruck, care este una dintre cele mai preferate destinaţii a schiorilor.

Zillertal 3000 / Hintertux

Această staţiune de schi este cunoscută în principal datorită solicitatului gheţar Hintertux, care este singurul gheţar din Austria ce permite schierea timp de 365 de zile în an. Centrul zonei este orăşelul Mayrhofen, frumos poziţionat la poalele muntelui, orientat pe vale către gheţar. Este un centru tradiţional turistic, de alpinism şi de schi, oferind posibilităţi mari de relaxare şi distracţie în aqua-parc, în sălile de squash şi de tenis, dar şi o ispititoare viaţă socială.

Deasupra oraşului, pe ambele părţi, se întind două staţiuni de schi - Ahorn, în care din anul  2006 funcţionează Ahornbahn, cea mai mare telegondolă din Austria, în a cărei cabină intră 160 persoane, şi cel mai renumit areal Ski Zillertal 3000, care a luat naştere prin unirea staţiunilor Penken, Eggalm, Rastkogel şi Finkenberg. Schiorii cei mai temerari au aici la dispoziţie cea mai abruptă pârtie austriacă Harakiri, cu o înclinaţie de 78°. În întreg arealul Ski Zillertal 3000 sunt 68 de teleferice şi teleschiuri şi un total de circa 225 km de pârtii întreţinute, până la altitudinea de 3.250 m. Mai multe informaţii referitoare la această regiune la www.tux.at, www.hintertuxergletscher.at, www.ski-zillertal3000.com.

Oferta de imobile din regiunea Zillertal / Hintertux

Zillertal / Hintertux

Zillertal / HintertuxZillertal / Hintertux

Zillertal / HintertuxZillertal / Hintertux

Zillertal / Hintertux

Zillertal Arena

A doua zonă favorită de pe Valea Zillertal este centrul de schi Zillertal Arena, format din localităţile Wald / Königsleiten, Krimml, Hochkrimml, Gerlos şi Zell am Ziller. Formează împreună  un areal de schi modern, unul dintre cele mai bune din Austria, cu mai mult de 200 km de pârtii şi cu condiţii excelente de zăpadă, ţinând cont de altitudine (Konigsleiten – cca. 1.600 m, Gewrlos - cca. 1.300 m). Pârtiile întreţinute sunt bune atât pentru începători şi pentru avansaţi, arealul oferind în plus şi condiţii excelente pentru snowboardişti. În general, instalaţiile noi de transport, cu o capacitate impresionantă, unesc toate staţiunile. Orăşelul Krimml este renumit nu numai prin oferta de schi, dar şi prin cascadele de la Krimm, unele dintre cele mai mari din Europa, cu pârtie naturală iluminată de săşiu. Mai multe informaţii referitoare la această regiune la www.zillertalarena.at.

Oferta de imobile din regiunea Zillertal / Hintertux

Zillertal / Hintertux

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zillertal / HintertuxZillertal / Hintertux

Zillertal / HintertuxZillertal / Hintertux

Zillertal / Hintertux

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: