Ştiri

Nu pierdeți! World Games of Mountainbiking în Saalbach

În septembrie 2019 se desfășoară în Saalbach, Austria, a douăzeci și una ediție a evenimentului World Games of Mountainbiking.

08.08.2019 Mai multe

Oferta activităților de iarnă din regiunea Zell am See – Kaprun: o vacanță nu este de ajuns

Regiunea Zell am See – Kaprun își extinde și îmbunătățește serviciile, atrăgând de la an la an tot mai mulți vizitatori, dornici să-și petreacă aici o vacanță de iarnă memorabilă.

25.01.2019 Mai multe

Distraţi-vă în Seefeld in Tirol! Un week-end de Advent cu vizitarea apartamentului mult visat

Începeţi perioada de Advent într-un mod mai puţin tradiţional. Vizitaţi staţiune austriacă Seefeld in Tirol, bucuraţi-vă de prima tură pe schiuri, de târgurile de Advent romantice, relaxaţi-vă în celebrul centru wellness Olympia şi vizitaţi şantierul de construcţie a unor noi apartamente.

28.11.2018 Mai multe

Zauchensee

Salzburg este un land austriac care îi atrage pe vizitatori cu cea mai mare densitate de experienţe din Europa. Indiferent dacă este iarna sau vara, oferta de servicii, evenimente şi activităţi sportive este întotdeauna uriaşă. Şi în mijlocul tuturor acestora se întinde regiunea Zauchensee. Vin aici în fiecare an o mulţime de familii cu copii, dar şi sportivi experimentaţi, pentru a afla ce este în spatele mottoului "Mişcare sănătoasă, fiecare cum vrea şi poate".

24.08.2018 Mai multe

Preţurile proprietăţilor imobiliare din Viena cresc brusc.

Preţurile imobilelor din Viena continuă să crească. Preţurile chiriilor au crescut în trimestrul trei din anul trecut cu 3 %, adică cu 13,89 EUR pe metru pătrat.

02.03.2013 Mai multe

Austria îi atrage pe investitorii imobiliari

Produsul naţional brut a crescut marcant în Austria în ultimii trei ani şi pentru 2013 se preconizează o creştere a acestuia cu 0,9 la sută. Pe lângă aceasta, Austria face parte dintre ţările cu cea mai mică rată a şomajului, la nivel european fiind chiar pe primul loc cu 4,4 % de şomeri.

10.01.2013 Mai multe

Preţurile imobilelor din Austria sunt în continuă creştere

Viena prosperă marcant. Turismul este în floare şi oraşul este frumos de la sine. Însă aceasta nu explică de ce piaţa imobiliară din Austria este permanent în creştere în ultimii ani, când celelalte ţări europene au înregistrat ulterior şi căderi bruşte.

29.09.2012 Mai multe

Proprietăţi imobiliare în Austria vara pe terenul de golf, iarna pe pârtia de schi

Dacă aveţi în vedere cumpărarea unei proprietăţi imobiliare în străinătate, care să poată fi utilizată pe tot parcursul anului, Austria este o destinaţie ideală.

29.01.2012 Mai multe
Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: