Apartament Ski in/ski out în Saalbach, chiar lângă pârtia de schi

Număr de referinţă: AP19360
Ţară: Austria
Regiune: Saalbach/Hinterglemm
Oraş: Saalbach
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 46.30 m2 - 53.47 m2
 
Preţ:
424.000 € - 456.840 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Vândut

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

Acest proiect rezidenţial se construieşte pe o pantă sudică însorită din Saalbach, în apropierea telegondolei Kohlmais, având vedere la Saalbach şi Glemmtal. Clădirea cu cinci etaje oferă 43 de apartamente, cu terase sau cu balcoane, parcare subterană şi parcare în aer liber. Proiectul este conceput ca ski in/ski out, ceea ce înseamnă că pe şi de pe pârtie se ajunge pe schiuri.

Complexul mai dispune şi de restaurant, bar, piscină şi ale facilităţi hoteliere care să asigure oaspeţilor tot confortul necesar în timpul vacanţei.

Apartamentele sunt complet mobilate. Fiecare apartament dispune de balcon, boxă şi de loc de parcare în garajul subteran. Puteţi opta pentru studiouri şi  apartamente cu unul sau două dormitoare.

Reşedinţa este deschisă pentru proprietari şi oaspeţi pe tot parcursul anului.

Saalbach este situat în landul Salzburg, învecinat cu landul Tirol, şi nu departe de graniţa cu Germania. În timpul sezonului de vară staţiunea este căutată de familiile cu copii sau de iubitorii de drumeţii şi de ciclism montan. Iarna, aveţi la dispoziţie mulţimea de teleferice şi pârtii ale domeniului schiabil Skicirkus, care include Saalbach, Hinterglemm, Fieberbrunn şi Leogang.

Skicirkus este cel mai mare domeniu schiabil din Austria. După ce Fieberbrunn s-a unit cu Saalbach-Hinterglemm-Leogang, acest domeniu schiabil a devenit unul dintre cele mai mari din lume. Astfel, noua telecabină nu numai că uneşte două domenii schiabile, ci şi două landuri ale Austriei– Salzburg şi Tirol. Datorită acestei noi telecabine numărul de pârtii a crescut cu 20%, ajungându-se la 270 km. Vă aşteaptă şi o mulţime de snow-parcuri, pârtii de free ride, trasee pentru drumeţii de iarnă, pârtii de schi fond, baruri apres-ski şi multe altele.

Vara, puteţi pleca în drumeţii pe cei peste 400 km de trasee turistice marcate, aveţi la dispoziţie 720 km de trasee de ciclism montan, sau puteţi vizita unul din cele trei terenuri de golf apropiate (pe o rază de 30 km). Puteţi, de asemenea, juca mini-golf, tenis de câmp sau vă puteţi plimba călare.

Apartamentele sunt destinate pentru uzul personal în combinaţie cu închirierea ulterioară în scopuri comerciale. De închiriere se ocupă o agenţie profesionistă, proprietarul neavând nicio grijă în legătură cu acest aspect. Se pot obţine venituri atractive din închiriere, în jur de 4,5 - 5%. Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de 15 ani. Proprietarul are şi posibilitatea de a opta pentru oferta de venit garantat din închiriere de 4%, pe o perioadă de 5 ani. Venitul garantat din închiriere se calculează din preţul net al apartamentului, inclusiv locul de parcare, inventarul standard şi costurile suplimentare.

Apartamentele vor fi finalizate până la începerea sezonului de iarnă 2018.

Vă interesează această ofertă? Nu ezitaţi să ne contactaţi dacă doriţi informaţii suplimentare sau să vizitaţi imobilul în Austria. Compania Rellox oferă imobilele spre vânzare direct de la dezvoltator, aşadar cumpărătorul nu plăteşte comision imobiliar.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: