Altenmarkt / Zauchensee / Flachau

Moderna staţiune de schi Altenmarkt/Zauchensee face parte din cea mai mare regiune de schi a Austriei, Ski Amadé, care oferă un total de 860 km de pârtii cu un singur skipass. Zauchensee/Altenmarkt nu numai că exploatează propriul potenţial de centru de schi, dar şi faptul că prin poziţia sa centrală se află  în apropierea altor staţiuni de schi renumite în cadrul Ski Amadé – Wagrain, Flachau, St. Johann/Alpendorf, Schladming şi altele. Orăşelul Zauchensee se află la altitudinea de 1.350 m, garantând  excelente condiţii de zăpadă. Mai multe informaţii la www.skimade.com şi www.altenmarkt-zauchensee.at.

Regiunea este propice şi pentru agrementul estival. Aici se află un teren de golf cu 18 parcursuri (găuri), renumit prin propria telecabină care îi transportă pe jucătorii de golf între parcursul 11. şi 12. şi până la zona de start de la altitudinea de 996 m, de unde este o minunată privelişte înspre vale. Membrii ai clubului de golf sunt şi câţiva reprezentanţi ai austrieci ai schiului alpin, cum ar fi Herman Maier, care provine din această regiune. Mai multe informaţii la www.radstadtgolf.at . La o distanţă de 15 km se află alt teren de golf.

Regiunea Flachau este o regiune de schi foarte renumită, de unde provine de exemplu Hermann Maier. Mai multe informaţii la www.flachau.com.

Oferta de imobile din regiunea Altenmarkt / Zauchensee

Altenmarkt / Zauchensee / Flachau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altenmarkt / Zauchensee / Flachau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altenmarkt / Zauchensee / Flachau

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: