Apartamente noi ski in/ski out chiar lângă teleferic

Număr de referinţă: RA15868
Ţară: Austria
Regiune: Saalbach/Hinterglemm
Oraş: Saalbach/Hinterglemm
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 111.81 m2
 
Preţ:
1.150.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

S-a finalizat deja!

Saalbach/Hinterglemm este una dintre cele mai căutate destinaţii din Salzburg, Austria. Chiar aici, în această locaţie exclusivistă, imediat lângă telefericul Reiterkogelbahn şi în centrul staţiunii Hinterglemm, se vor construi noi apartamente ski in/ski out.

Reşedinţa este formată din apartamente mici cu suprafeţe de cca. 60 m2, pentru două persoane, dar şi din apartamente mari de cca. 250 m2, pentru familii numeroase. Apartamentele sunt distribuite pe şase etaje, fiind luminoase şi însorite. Fiecare apartament dispune de terasă şi/sau balcon cu vedere la Hinterglemm, la masivul Pinzgauer Grasberge şi la pârtiile din regiunea de schi Skicirkus.

Dotările apartamentelor se pot face în funcţie de cerinţele cumpărătorilor, în stil tradiţional sau modern. Apartamentele sunt finisate exclusiv cu materiale de cea mai mare calitate, lemn, piatră şi sticlă. Apartamentele vor fi predate complet mobilate şi echipate (bucătărie cu aragaz, frigider, maşină de spălat vase ş.a., baie complet echipată, televizoare moderne, mobilă de balcon etc.

Fiecare apartament dispune de un loc de parcare în garajul subteran. Garajul subteran este accesibil pe scări sau cu liftul. Toţi proprietarii au la dispoziţie wellness propriu cu saună, baie de aburi şi cameră de relaxare.

Toţi proprietarii pot utiliza serviciile hotelului din vecinătate, care va face parte din resort. Veţi avea acces la piscina panoramică de pe acoperiş, la oferta amplă de servicii SPA, serviciu de babysitting sau veţi putea lua masa în restaurantul hotelului.

Cumpărând un apartament în acest complex rezidenţial veţi obţine nu numai o proprietate mult visată, ci şi o sursă de venituri din închiriere şi profit din aprecierea în timp a imobilului.

Apartamentele sunt destinate pentru uzul personal în combinaţie cu închirierea ulterioară. Închirierea este asigurată de compania care administrează şi hotelul vecin. Proprietarii pot decide dacă preferă venit din închiriere presupus (flexibil) sau garantat. Contractul de închiriere cu venit garantat se încheie pe o perioadă de 5 ani. Prin închirierea apartamentului, cumpărătorul economiseşte TVA-ul, care nu trebuie plătit. 

Complexul funcţionează deja din iulie 2016.

Saalbach, Hinterglemm şi Leogang formează împreună cea mai mare regiune de schi din Austria, care oferă vizitatorilor peste 200 km de pârtii, 10 km de pârti pentru schi fond şi capacităţi rapide de transport prin intermediul a 55 de teleferice moderne. Intrarea în acest adevărat rai al schiorilor este chiar în faţa noului apartament al dumneavoastră. Însă regiune Saalbach/Hinterglemm merită vizitată şi în celelalte anotimpuri. Aveţi la dispoziţie o mulţime de trasee turistice marcate, piste de ciclism, terenuri de golf şi de tenis sau chiar posibilitatea de rafting pe râuri sălbatice.

La cerere vă oferim mai multe informaţii.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: