Proprietăţile imobiliare din Austria

Dacă aveţi în vedere cumpărare unei proprietăți imobiliare în Austria, sunteţi la adresa corectă. Compania Rellox oferă o gamă variată de imobile, în primul rând în zonele de schi, dar şi în zone propice agrementului estival şi în oraşe.

Încă din anul 2004 colaborăm cu dezvoltatori internaționali dar şi locali, care construiesc proiecte în renumite staţiuni din Alpi. În baza noastră de date veţi găsi o multitudine de apartamente, locuinţe, case, case înserie, proprietăţi de lux, pensiuni şi hoteluri de vânzare. De asemenea, oferim oportunităţi interesante de investiţii imobiliare în Austria, cu rentabilizare a investiției sub formă de apreciere sau de închiriere ulterioară a imobilului. În cazul anumitor proiecte, investitorii de orice rang pot achiziţiona imobile cu venit garantat din închiriere de până la cca. 8% pe an. 

Austria este o destinaţie deosebit de populară datorită condiţiilor sale de schi excelente, inclusiv schierea pe mai mulţi gheţari. Însă şi vara vă puteţi relaxa plăcut aici, bucurându-vă de multitudinea de activităţi sportive – golf, drumeţii montane sau ciclism. În unele zone se găsesc băi termale renumite sau parcuri acvatice. Proprietăţile imobiliare din Austria pot fi întrebuinţate personal pe toată durata anului, însă există şi posibilitatea de închiriere a lor, fapt care face posibilă atingerea unor venituri interesante. La achiziţionarea proprietăţilor imobiliare din Austria, cetăţenii UE au o poziţie similară cu cea a cetăţenilor austrieci, nu existând deci niciun fel de obstacole administrative.

În oferta de proprietăţi imobiliare austriece veţi găsi în general imobile din majoritatea regiunilor renumite de schi, cum ar fi Kaprun / Zell am See, Schladming / Ramsau am Dachstein, Zillertal / Hintertux / Mayrhofen, Saalbach / Hinterglemm, Arlberg, Stubai, Solden, Pitztal, Obertauern, Kitzbühel, Wildkogel / Neukirchen, Zugspitz, Nassfeld / Hermagor ş.a. Vă rugăm să ne contactaţi dacă nu aţi găsit imobilul corespunzător. Vom fi bucuroşi să vă pregătim o ofertă individuală.

Accesaţi baza de date cu proprietăţi imobiliare din Austria.

Am pregătit pentru dvs. informaţii suplimentare în secţiune Proprietăţi imobiliare în Austria, în paginile web ale companiei Rellox. Pe site-ul companiei noastre sunt disponibile şi informaţii complexe privind oferta noastră de imobile în străinătate.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: