Un nou resort de apartamente în regiune olimpică

Număr de referinţă: CA19929
Ţară: Austria
Regiune: Seefeld in Tirol
Oraş: Mösern
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 44.00 m2 - 138.00 m2
 
Preţ:
285.000 € - 1.250.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare!

Acest proiect de apartamente este situa într-un loc însorit din localitatea Mösern, în apropierea renumite stațiuni olimpice tiroleze Seefeld in Tirol. Aceste apartamente sunt ideale pentru o vacanță activă vara şi iarna. Va avea ce oferi sportivilor entuziaști și familiilor cu copii. 

Apartamentele se vând sub formă de proprietate privată

Complexul este format din apartamente de diferite mărimi, care se vând în proprietate personală.  Vă puteți alege dintr-un de 8 de apartamente cu 1 - 3 dormitoare. Apartamentele vor avea terase proprii cu vederi minunate la munții din împrejurimi. Toate apartamentele vor avea și câte un locuri de parcare.

Dotări ale resortului

Toate apartamentele se vând complet mobilate şi echipate. Clădirea dispune de recepție și centru wellness exclusivist, cu saună finlandeză, cabină cu infraroșu și cameră de relaxare.

Investiție atractivă

Conform planului de urbanism, apartamentele se vând ca proprietate privată, în combinație de utilizare în scop personal cu închiriere ulterioară. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depășească utilizarea în scop personal. Se presupun venituri din închiriere de până la 4,55 % din prețul de achiziție. Excepție fac apartamentele TOP 7 și TOP 8, care pot vi utilizate în scop de recreere, fără a se impune închirierea ulterioară.

Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceștia neavând nicio grijă în acest sens. Condiția de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteți vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială.

Termen de construcție

Apartamentele sunt în construcție şi se presupune că vor fi finalizate în februarie 2020.

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: