Hotel mare, chiar lângă domeniul schiabil

Număr de referinţă: SO19793
Ţară: Austria
Regiune: Alte regiuni
Oraş: Lackenhof
Tip de imobil: Hotel / Pensiune
Mărime: 2400.00 m2
 
Preţ:
1.200.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Acest hotel mare și perfect funcțional este situat în satul montant Lackenhof, care are propriul domeniu schiabil. Se află în mijlocul unui peisaj montat minunat, care îi atrage pe turiști atât iarna cât și vara. Hotelul poate funcționa pe tot parcursul anului.

Hotelul este spațios, are patru etaje, două terase și suficiente locuri de parcare proprii. În cele 29 de camere pot fi cazați 77 de oaspeți. Hotelul include și două restaurante, saună și cameră de biliard.

La parter sunt două terase, salon de mic dejun, restaurant cu 80-100 de locuri, cameră de biliard, bucătărie, magazii, încăpere tehnică.

La etajul unu sunt camere pentru oaspeți, o încăpere cu masă de ping-pong și spălătoria. La etajul doi sunt alte camere pentru oaspeți și sauna. La etajul trei, ultimul, sunt șapte camere pentru angajați.

Imobilul este proprietate unică a unei firme austriece. Hotelul se vinde inclusiv cu firma, care dispune de toate autorizațiile necesare administrării și funcționării hotelului. Noul proprietar are posibilitate de a prelua hotelul și de continua activitatea fără întrerupere.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: