Zugspitz Arena: Apartamente Wellness lângă terenul de golf și telegondole

Număr de referinţă: CA19934
Ţară: Austria
Regiune: Zugspitze
Oraş: Ehrwald
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 35.89 m2 - 59.60 m2
 
Preţ:


Vândut

Investiți. Și împliniți-vă visul. Un proiect mult așteptat, cu apartamente wellness chiar lângă ghețar, telegondole și tern de golf, în Zugspitz Arena din Tirol. Bucurați-vă împreună cu familia de o vacanță în Alpi timp de câteva săptămâni pe an și în restul timpului închiriați apartamentul dvs. Se asigură servicii de administrare și închiriere ulterioară. Se presupun venituri din închiriere de până la 4,55 % pe an! 


Avantajele resortului:

  • Aproape de terenul de golf, de telegondole și ghețar
  • Venituri din chirie până la 4,55 % pe an
  • Se asigură servicii complete de administrare și închiriere ulterioară.
  • Prețuri de la 245 000 EUR fără TVA
  • Prețul include mobilier şi un loc de parcare.
  • Wellness exclusivist, cu piscină infinity și saune, chiar în resort.
  • Cumpărătorul plătește prețul de achiziție fără TVA.
  • Prețul de achiziție se plătește tocmai înainte de finalizarea clădirii.
  • Finalizare planificată – decembrie 2021.
  • Zugspitz Arena - multă distracție în timpul sezonului de vară și de iarnă.

Apartamentele se vând sub formă de proprietate privată

Proiectul include 15 de apartamente complet renovate, cu 1 până la 3 dormitoare, care se vând în proprietate personală. Majoritatea apartamentelor au terase cu vedere la piscurile Alpilor care înconjoară proiectul.


Acces excelent

Regiunea Zugspitz Arena este ușor accesibilă. Se poate ajunge pe autostradă din Munchen. Nu veți avea nevoie de vignetă de autostradă germană și nici de cea austriacă. Viena este la 5h 30 min. Innsbruck este la aproximativ o oră. 

Apartamentele sunt la cca. 1 km de terenul de golf Golfclub Tiroler Zugspitze și de telegondole. 


Dotări complete

Toate apartamentele vor fi predate proprietarilor complet echipate și mobilate, astfel încât să poate fi închiriate și utilizate imediat. La dotare apartamentelor s-a pus accentul pe sublinierea stilului alpin popular. S-au utilizat cât mia multe materiale naturale.


Servicii în resort

Dumneavoastră și oaspeții dvs. vă veți putea bucura din plin de o vacanță excelentă. Veți avea la dispoziție servicii de recepție, lobby și wellness exclusivist. Centrul wellness include piscină, saună finlandeză, saună  bio, cabană cu infraroșu și cameră de relaxare. Chiar în fața clădirii este stația de skibus și locuri de parcare.


Investiție atractivă

Conform planului de urbanism, apartamentele se vând ca proprietate privată și, conform planului de urbanism, sunt destinate pentru utilizare în scop personal în combinație cu închiriere ulterioară. Se presupun venituri de până la 4,55 % din prețul de achiziție, după deducerea costurilor de exploatare şi anterior impozitării.

Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depășească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceștia neavând nicio grijă în acest sens.

Condiția de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteți vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială. La cerere, vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații despre condițiile de închiriere și de utilizare în scop personal.


Termen de construcție

Se presupune că proiectul va fi finalizat în decembrie 2021.

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Vă rugăm să ne contactați.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: